Gronia Online Forum Gronia Online Bilgilendirme Kategorisi Gronia Online Haberler Ve Bilgilendirmeler Gronia Online Offline Hatası Çözümü

Gronia Online Offline Hatası Çözümü

Gronia Online Offline Hatası Çözümü

• 0 Oy(lar) - 0 Ortalama

Samurai
Yönetici
4
Yıldız Puanı: ⭐149.37⭐
04-13-2026, 11:27 PM
Merhaba Gronia ahalisi,

Geçtiğimiz haftalarda gronia online'a yuva bulmakta zorluk çektik, nihayet sunucumuzu barındıracak bir firma ile anlaştık ama bu sunucu değişikliği oyunumuzun IP' sinde değişikliğe ol açtı. Bu sebepten dolayı oyuna girmekte zorluk çekebilirsiniz. Sizlere lafı daha fazla uzatmadan çözümü sunuyorum. 

Aşağıdaki adımları takip ederek sorunu çözüp oyuna girebilirsiniz. (Dilerseniz sıfırdan tüm dosyalarımızı indirerek sorunu kökten çözebilirsiniz.)

1. ADIM ;
Size vereceğim dosyayı BURAYA TIKLAYARAK indirin.

2. ADIM ;

[Resim: 6k374ef.png]

Resimdeki "resources" isimli klasörün içerisine atın. (Oyun dosyalarımızın bulunduğu klasörün ana dizinindedir. "GroniaOnline.exe dosyasının olduğu yerde")

Ve artık kaldığınız yerden oyunumuza devam edebilirsiniz.
En Son Düzenleme: 04-13-2026, 11:28 PM, Düzenleyen: Samurai.
Samurai
04-13-2026, 11:27 PM #1

Merhaba Gronia ahalisi,

Geçtiğimiz haftalarda gronia online'a yuva bulmakta zorluk çektik, nihayet sunucumuzu barındıracak bir firma ile anlaştık ama bu sunucu değişikliği oyunumuzun IP' sinde değişikliğe ol açtı. Bu sebepten dolayı oyuna girmekte zorluk çekebilirsiniz. Sizlere lafı daha fazla uzatmadan çözümü sunuyorum. 

Aşağıdaki adımları takip ederek sorunu çözüp oyuna girebilirsiniz. (Dilerseniz sıfırdan tüm dosyalarımızı indirerek sorunu kökten çözebilirsiniz.)

1. ADIM ;
Size vereceğim dosyayı BURAYA TIKLAYARAK indirin.

2. ADIM ;

[Resim: 6k374ef.png]

Resimdeki "resources" isimli klasörün içerisine atın. (Oyun dosyalarımızın bulunduğu klasörün ana dizinindedir. "GroniaOnline.exe dosyasının olduğu yerde")

Ve artık kaldığınız yerden oyunumuza devam edebilirsiniz.

• 0 Oy(lar) - 0 Ortalama
Bu Konuya Göz Atan Kullanıcılar:
 1 Ziyaretçi(ler)
Bu Konuya Göz Atan Kullanıcılar:
 1 Ziyaretçi(ler)